Isu Adibah Noor : Suami Neelofa kena sekolah dengan Siti kasim

Isu Adibah Noor : Suami Neelofa kena sekolah dengan Siti kasim

Isu Adibah Noor : Suami Neelofa kena sekolah dengan Siti kasim. Di saat rakyat Malaysia sedang pilu terhadap pemergian arwah Adibah Noor, timbul satu perkara yang kurang menyenangkan apabila foto arwah tidak menutup aurat disebarkan.

Lantaran itu, pendakwah bebas Pencetus Ummah (PU) Haris Ismail atau lebih mesra dengan panggilan PU Riz menegur netizen agar tidak kongsikan gambar penyanyi itu ketika tidak menutup aurat semasa hidupnya, lapor mStar Online.

“Cukup sekadar sedekah Al-fatihah” – PU Riz

Berikutan dengan teguran yang dibuat itu, ia membuatkan Peguam Siti Zabedah Kasim atau lebih dikenali sebagai Siti Kasim tampil beri respon terhadap teguran yang dibuat oleh PU Riz.

Ketahui dengan pemergian arwah, Siti Kasim sangkal cara teguran yang dibuat oleh PU Riz berkenaan dengan isu tersebut menerusi laman Twitter miliknya

Isu Adibah Noor : Suami Neelofa kena sekolah dengan Siti kasim

Dalam tweet tersebut, Siti Kasim mempersoalkan siapa PU Riz dan menegur bahawa dia patut jaga dirinya sendiri serta tidak perlu buka mulut.

“Dia ingat dia dah ada tempat kat syurga ke?”

Adibah Noor. 52, disahkan meninggal dunia sekitar pukul 7.40 malam, Sabtu di sebuah pusat perubatan di Kuala Lumpur selepas alami sesak nafas dan kanser ovari tahap empat.

BACA:

Kerajaan hapus subsidi minyak masak, termasuk harga siling ayam dan telur

Ellie Suriaty rasa kasihan dengan Azri Iskandar kena kecam sampai macam ni

CATEGORIES

COMMENTS

Wordpress (0)