“Isteri aku macam dah tawar hati, jenuh aku pujuk, aku tahu aku salah tapi aku dah tinggalkan bekas kekasih aku”

Salam. Mohon hidekan profile ni sebab saya guna fb isteri. Macam ni, saya mempunyai masalah keluarga yang aku rasa buntu nak buat apa.

Aku berumur 27 tahun dan saya kawin dengan seorang gadis 2 tahun muda dari saya.

Perkahwinan aku dan dia tiada masalah sebelum ni cuma isteri aku suka memaksa saya solat.

"Isteri aku macam dah tawar hati, jenuh aku pujuk, aku tahu aku salah tapi aku dah tinggalkan bekas kekasih aku"

Ye, saya tahu solat tu wajib tapi aku tidak suka orang paksa aku.

Dalam keluarga pun dia yang banyak handle dari segi kewangan dan pilihan. Aku rasa isteri aku ni suka mengarah macam aku ni anak dia sebab kan rasa rimas tu, aku berhubung dengan ex-girlfriend aku dulu yang berusia 32 tahun.

Baca Artikel Penuh