Ira Kazar muncul selepas lama ‘menyorok’ lepas kahwin, dilihat jadi kanak-kanak riang

Ira Kazar muncul selepas lama ‘menyorok’ lepas kahwin, dilihat jadi kanak-kanak riang. Meskipun kemelut yang berlanjutan masih lagi belum selesai, memandangkan pula perbicaraan pertama hanya akan bermula Mac depan.

Namun pelakon terkenal Puteri Sarah enggan lagi menoleh ke belakang dan nekad untuk mulakan hidup baru dengan berpisah dengan si suami

Ira Kazar muncul selepas lama ‘menyorok’ lepas kahwin, dilihat jadi kanak-kanak riang

Lepas umrah, Puteri Sarah sambung bercuti di Dubai pulak

Ira Kazar muncul selepas lama 'menyorok' lepas kahwin, dilihat jadi kanak-kanak riang

Malah sejak dua minggu lalu, Puteri Sarah dan juga anak-anak dilihat cukup bahagia selepas dapat menunaikan ibadah umrah bersama-sama.

Meskipun tanpa kehadiran Syamsul bersama, tapi cukup ramai kenalan bantu menguruskan kedua-dua cahaya matanya.

Namun rupanya tak terhenti di situ saja, difahamkan awal pagi tadi keluarga kecil berkenaan telah pun selamat tiba di Dubai untuk menyambung percutian pula.

Jawatan Kosong: Penulis Di Laman Portal Kisah Dunia (Work From Home)

Ira Kazar bahagia keluar buat aktiviti dengan family

@binafshasweet880609 Positif Vibes ,.Anak2 Kazar ❤️ #irakazar #fyp #dramasangat #binafshasweet #foryourpage90s #binafshacontent #fypシ #norainibasre #artismalaysia ♬ bunyi asal – Noraini Basre

Sementara itu, Ira Kazar yang sebelum ini dilihat tidak begitu aktif di media sosial telah memuat naik perkembangan terbarunya semalam.

Berkunjung ke satu ‘indoor playground‘ bersama keluarga, wanita berusia 27 tahun berkenaan dilihat cukup ceria bermain dengan adik-beradiknya serta kenalan rapat.

Walau bagaimanapun, tiada kelihatan kelibat sosok si suami Syamsul Yusof ada bersama.

Boleh happy lagi kan, yelah dapat suami kaya…Tak habis fikir mak mentua tengok ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sempat memerhatikan rakaman yang dikongsi beberapa kali untuk pastikan dakwaan kononnya Ira mengandung. Dalam pada itu, ramai juga yang kononnya risau jika ibu mentua wanita tersebut melihat aksinya dalam video berkenaan.

BACA:

Helah pemimpin Pas minta derma terbongkar, hasil diguna untuk melancong

‘Mati-mati aku ingat betul’ – Video tular bapa mengamuk di sekolah rupanya lakonan