Geram dengan rider tinggal makanan merata-rata lepas order, “tengok status delivered, aku call dia reject!”

Geram dengan rider tinggal makanan merata-rata lepas order, “tengok status delivered, aku call dia reject!” rider penghantar makanan banyak memudahkan urusan kita dalam dunia hari ini.

Biarpun sibuk dengan pelbagai urusan, kita masih lagi boleh menjamu selera dengan adanya bantuan mereka.

Namun, lain pula kisahnya melibatkan pelanggan ini apabila dia mendakwa seorang rider gagal menghantar makanan ke kediamannya.

“Selama aku hidup, ini kali pertama aku rasa nak luah kat sini. Order makanan pun hampir sejam, yang mana aku tak kisah pun.

Geram dengan rider tinggal makanan merata-rata lepas order, "tengok status delivered, aku call dia reject!"

“Sebelum makanan sampai, dapat panggilan daripada rider. Muncul nama ‘rider pemalas’ melalui aplikasi Truecaller,” ujarnya memulakan cerita.

Baca Artikel Penuh