Gempar !!! Bekas Pengarah Petro Saudi dedah pembohongan Najib di FB

Bekas Pengarah Petro Saudi dedah pembohongan Najib di FB.

Tuan Najib Razak yang dihormati.

Sekali lagi anda telah bebas untuk bercakap mengenai saya di Facebook.

Anda masih menulis pembohongan mengenai saya, dan tentang orang lain.

Bekas Pengarah Petro Saudi dedah pembohongan Najib di FB

Mungkin ada dua sebab untuk melakukannya. Yang pertama adalah bahawa anda berfikir bahawa dengan mengulangi pembohongan, mereka akan berubah menjadi kenyataan, pilihan kedua ialah penuaan mempunyai beberapa kesan ingatan bagi anda.

Untuk yang pertama, saya minta maaf memberitahu bahawa terdapat banyak bukti di mahkamah yang berbeza (Switzerland, Malaysia, USA dan lain-lain) yang membuktikan rasa bersalah anda!

Untuk yang kedua, saya berpendapat bahawa lawatan ke doktor untuk memeriksa kesihatan mental anda adalah pilihan yang sangat penting.

Saya sertakan gambar peletakan jawatan Petrosaudi saya, saya harap ini sekurang-kurangnya akan menghentikan anda daripada mendakwa bahawa saya dipecat kerana anda dapat melihat bahawa saya mengundurkan diri.

Bukti pembohongan anda yang lain ada di Mahkamah sehingga saya tidak merasa terdorong untuk mendedahkannya di sini.

Anda bercakap tentang Encik Siddiqi dan sekali lagi anda berbohong. Saya bertemu dengan Encik Siddiqi setelah pemilihan Tuan Mahathir pada tahun 2018 dan tidak sebelumnya. Anda dan rakan-rakan anda (Tarek Obaid dan Patrick Mahony) mewajibkan saya menulis namanya dalam pengakuan yang diperintahkan oleh Petrosaudi.

Semasa bercakap mengenai Tuan Siddiqi, anda harus menunjukkan rasa hormat, dia meninggal beberapa bulan yang lalu dan keluarganya masih bersedih. Dia adalah peminat hebat Malaysia dan rakyatnya tetapi perbezaan antara dia dan kamu (saya akan memasukkan Jho Low, Tarek Obaid dan Patrick Mahony dalam anda) adalah bahawa dia tidak pernah mengambil wang dari rakyat Malaysia.

Mengenai wang yang diterima oleh keluarga kami dari Encik Ong, saya pasti anda akan senang mendengar bahawa semuanya hilang dalam usaha mengembangkan perniagaan di Malaysia yang boleh mewujudkan pekerjaan di negara ini.

Oleh itu, saya tidak mempunyai apa-apa yang tersisa dari wang itu!

Tetapi yakinlah bahawa walaupun tanpa wang, kita sebagai keluarga akan terus memerangi penjenayah yang membuat keluarga kita menderita, yang membuat keluarga Najadi atau Morais menderita dan yang mencuri begitu banyak wang dari Malaysia.

Sekiranya anda memerlukan lebih banyak maklumat, saya akan mencadangkan anda agar meminta cybertroopers anda menghantar saya mesej melalui Facebook messenger.

Saya doakan anda hari yang baik.

Sumber :

BACA JUGA : Gagal patuhi kuarantin, lelaki dipenjara 5 tahun

CATEGORIES