“Gaji 5 angka, merasa 2k, duit short RM50 isteri tanya apa aku buat, tiba-tiba dia pakai gelang baru, aku ni hanya kuli dalam rumahtangga ke?”

“Gaji 5 angka, merasa 2k, duit short RM50 isteri tanya apa aku buat, tiba-tiba dia pakai gelang baru, aku ni hanya kuli dalam rumahtangga ke?”

Aku kerja di dalam bidang Oil and Gas, dengan gaji 5 angka sebulan.

Masalahnya dari dulu isteri akan control duit gaji aku. Dari 5 angka gaji aku, aku cuma boleh merasa RM2k je.

"Gaji 5 angka, merasa 2k, duit short RM50 isteri tanya apa aku buat, tiba-tiba dia pakai gelang baru, aku ni hanya kuli dalam rumahtangga ke?"

Duit hilang kat akaun 50 hingget pun tanya apa yang aku buat dengan RM50 tu..

Assalamualaikum min. tolong siarkan kisah aku. Aku nak minta pendapat ramai tentang permasalahan aku. Aku lelaki berumur 35 tahun dah berkahwin selama 12 tahun dan mempunyai 4 orang anak, Alhamdulilah.

Baca Artikel Penuh