Fasiliti kesihatan masih tetap tak cukup, Menteri Kesihatan buat kerja apa?

Depa kata Menteri Kesihatan dan dua timbalan tu hari ni banyak buat kerja di belakang tabir.. Apa kerja belakang tabir yang depa buat pun taktau.

Fasiliti kesihatan tetap tak cukup. Barisan hadapan kekal lelah dan hampir putus asa. Makin banyak pulak kedengaran kes bunuh diri akibat tekanan hidup dan Covid. Bahkan banyak terdengar rungutan pesakit Covid yang lewat diambil dan dirawat?

Sekurang-kurang di zaman kerajaan PH, Dr Dzul selaku Menteri Kesihatan sendiri tampil ke hadapan bersemuka dengan media dan rakyat menjawab sebarang pertanyaan yang diajukan.

Itulah bukti seorang menteri dan sebuah kerajaan yang bertanggungjawab!

Bukannya berselindung di sebalik tabir, dan membiarkan penjawat awam bersendirian menjawab persoalan yang dibangkitkan rakyat. Akhirnya, penjawat awam juga yang akan dipersalahkan?

Dasar kerajaan pengkhianat dan tidak bertanggungjawab! – FB

Image may contain: 10 people, text that says "Roman Akramovich @Syed DR DZUL DAN ADHAM BABA .2h Dulu jika ada sidang media, Dr Dzul yang akan bercakap. Dr Noor Hisham berdiri di sebelah. Sekarang Dr Noor Hisham sahaja yang kelihatan. Hari ni pecah rekod, 4275 kes. Adham Baba dan 2 timbalan bayang2 pon tak nampak. Gaji tiap2 bulan ambil. 38 ↑71,924 1,924 1,823"