Dulu Ibu tunggal kini isteri jutawan Dubai, Ini kisah Muna dapat nafkah RM2.1 juta sebulan

Dulu Ibu tunggal kini isteri jutawan Dubai, Ini kisah Muna dapat nafkah RM2.1 juta sebulan

Tak perlu buat apa-apa, hanya perlu pastikan dirinya sentiasa cantik dan berhias.

Itulah apa yang dirasai oleh seorang wanita bernama Muna Al Sarunee yang mengahwini hartawan dari Dubai, Ahmed Nu Al Sarunee.

Dulu Ibu tunggal kini isteri jutawan Dubai, Ini kisah Muna dapat nafkah RM2.1 juta sebulan
Muna seorang wanita yang berasal dari Thailand dan merupakan ibu tunggal lebih 10 tahun lalu. Ketika itu, dia perlu bekerja keras untuk menyara serta membesarkan dua orang anaknya.

Bagaimanapun, nasib Muna berubah pada tahun 2010 selepas dia berjumpa dengan Ahmed dan bersetuju untuk menjadi isteri kelima lelaki tersebut.

 

Nafkah 2.1 juta, dikelilingi pembantu dan ‘bodyguard’

Kata Muna, walaupun tahu Ahmed seorang jutawan, dia langsung tidak tertarik kepadanya ketika mula berrkenalan. Namun selepas empat tahun bercinta jarak jauh, mereka mendirikan rumah tangga ketika Muna menginjak usia 60 tahun.

Ketika itu, hidupnya berubah sekelip mata dan dikelilingi kemewahan serta bahagia tinggal sebumbung dengan 4 orang madunya yang lain.

Muna diberikan nafkah bulanan sebanyak RM2.1 juta selain tidak perlu membuat apa-apa kerja rumah, disediakan 16 orang pembantu dan 20 pengawal peribadi.

Hanya perlu cantikkan diri

Difahamkan, keluarga Ahmed mempunyai tradisi di mana mereka mempunyai banyak peraturan ketat yang perlu dituruti.

Dalam keluarga Ahmed, banyak peraturan perlu diikuti. Antaranya adalah setiap kali menyertai aktiviti sosial atau sekadar bersarapan, semua anggota keluarga perlu memakai berlian, perhiasan, bersolek dan memakai pakaian mewah.”

Bukan itu sahaja, Muna cuma perlu memastikan dia bersolek dan mencantikkan diri setiap hari. Kehidupan seharian Muna, dia hanya pergi ke spa atau membeli belah serta menemani suaminya ke majlis-majlis mewah.

 

Saya sangat berpuas hati dengan kehidupan masa kini. Setiap hari saya tidak perlu melakukan apa-apa selain berpakaian cantik untuk dilihat suami.”

Meskipun begitu, sebelum ini dia telah menetapkan syarat kepada suaminya iaitu sekiranya lelaki itu mahu menambah isteri, dia perlu menceraikan Muna

BACA :Walaupun aktif bersukan tapi ramai tak tahu jantung sebenarnya boleh berhenti bila-bila masa, Doktor dedah puncanya