Dari ‘wartawan amat dasyat’, kini adik Haziq dah jadi pelakon TV

[bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Tags” collapse_text=”Hide” ]Dari ‘wartawan amat dasyat’, kini adik Haziq dah jadi pelakon TV wartawan rasmi laman reformasi wartawan laman reformasi wartawan [/bg_collapse]

Kalau melihatkan lakonan Bell Ngasri pasti tidak mengecewakan penonton dengan perangai lucunya yang mana turut mengundang pecah perut didepan kaca televisyen.

Namun begitu, dapat menonton pula lakonan Bell Ngasri dengan seorang adik viral, Haziq ini memang tak kering gusi dibuat mereka.

Pasti adik Haziq atau nama penuhnya Muhammad Haziq Mohd Asyraf tidak asing lagi buat pengguna media sosial selepas adik comel ini viral kerana coletahnya yang tersebar.

[bg_collapse view=”button-green” color=”#4a4949″ expand_text=”BACA ARTIKEL PENUH” ]

Dari 'wartawan amat dasyat', kini adik Haziq dah jadi pelakon TV wartawan rasmi laman reformasi wartawan laman reformasi wartawan

Walau bagaimanapun, siapa menyangka banyak sungguh bakat adik Haziq apabila selain digelar wartawan cilik, adik Haziq ini membuatkan ramai terhibur pula dengan lakonannya bersama pelakon, Bell Ngasri.

Rasanya anda juga cukup kenal dengan watak yang dilakonkan oleh mereka berdua ini, Nujum Pak Belalang dan nampaknya keduanya begitu menghiburkan.

@suhaimipmw #ad #fyp cc : @pakmatwestern ♬ original sound – Stokis Pak Mat Western

Video yang dikongsikan oleh pakmatwestern di ruangan aplikasi TikTok itu bagaimanapun membuatkan ramai terhibur dengan gelagat adik Haziq itu yang turut dikagumi ramai.

Dalam pada itu, perkongsian terbabit menarik tumpuan warga TikTok yang mana kebanyakannya tidak dapat menahan ketawa kerana lakonan menjadi mereka.

Berita Lain:

Ini reaksi Elica bila Dato Hattan persoal nyanyiannya macam di kelab…

Bapa luah rasa sedih, “anak ada 8 orang tapi tak ada yang datang melawat..”

Mcdonald’s Malaysia bakal naikkan semua gaji pekerjanya, ramai lah beratur minta kerja

[/bg_collapse]