“Cukup lah anak 3 orang, aku menyesal berpantang sendiri, tengah mandi anak menangis ingatkan suami tolong, rupanya ini yang dia buat”

Alhamdulillah dah dikurniakan anak 3 orang. Satu lelaki satu perempuan. Anak perempuan yang sulung (Combi) anak kedua lelaki (Didi).

Umur Combi 6 tahun manakala Didi 4 tahun. Suami saya kerja kerajaan dan saya suri rumah sepenuh masa.

Okay semua clear ya dengan latar belakang keluarga saya.Cerita dia start bila saya kahwin lepas setahun, saya pregnant.

“Cukup lah anak 3 orang, aku menyesal berpantang sendiri, tengah mandi anak menangis ingatkan suami tolong, rupanya ini yang dia buat”

Combi ni anak yang tak dirancang dan hadiah dari Allah untuk kami. Saya memang cucuk perancang. Ikut planning kami, 3 tahun kahwin baru nak ada anak.

Sempat lah nak belajar parenting skills dan kami suami isteri nak kenal dengan lebih dekat.

Baca Artikel Penuh