“Bila aku sedar, aku tengok mak ayah aku ada, mak aku tengah menangis, ayah aku macam marah-marah, bila ayah nampak aku sedar, dia lempang aku berkali-kali”

Semua orang kalau boleh undur masa lalu, mesti nak betulkan keb0dohan kita di masa silam kan. Termasuk la aku..

Masa tu umur aku 16 tahun. Zaman – zaman remaja ada g3ng – g3ng perempuan kat sekolah.

Semua geng aku ada bf kecuali aku.. Sebab aku memang takde rupa sangat. Aku gelap sikit dan berbadan gempal.

"Bila aku sedar, aku tengok mak ayah aku ada, mak aku tengah menangis, ayah aku macam marah-marah, bila ayah nampak aku sedar, dia lempang aku berkali-kali"

Cuma di antara geng aku, aku boleh dik4tegorikan dari family yang senang jugak la. Zaman tu famous ada motor ada hp Nokia.

Aku antara first yang ada dua tu. Jadi aku sentiasa dapat perhatian dari geng aku dari sudut tu. Kami memang kurang minat belajar. Senang kata jenis budak kelas belakang yang selalu ada masalah displin. Jenis cikgu – cikgu pun menyampah dengan kami.

Baca Artikel Penuh