“Bila adik beradik kak ipar nak datang, dia suruh aku masak, macam-macam aku masak, lauk yang tinggal untuk aku hanya sisa-sisa je”

Assalamualaikum dan salam Ramadhan buat semua. Tujuan aku buat luahan ni, sebab nak dengar pendapat dari korang,

sama ada aku ni dipergunakan atau aku je yang rasa macam tu. Aku Bintang, berumur awal 20-an.

Aku dah habis belajar and sekarang jadi babysitter untuk anak buah aku atas dasar kesian dan sayang.

"Bila adik beradik kak ipar nak datang, dia suruh aku masak, macam-macam aku masak, lauk yang tinggal untuk aku hanya sisa-sisa je"

Aku memang sukakan kanak – kanak. Jadi, anak – anak buah aku memang aku selalu tolong jaga dengan sukarela kalau time ada kenduri, raya or sebagainya.

Tahun lepas abang aku dapat anak sulung. Dia suami isteri bekerja. Pada awalnya mereka memang nak hantar anak kat taska, tapi mereka diuji dapat anak yang ada special case, so, diorang tak nak ambik risiko hantar anak kat taska.

Baca Artikel Penuh