“Biasalah lepas kahwin dah tidur sebantal ni serba serbi tak kena, perangai sebenar suami akhirnya terbongkar bila dah kahwin”

Aku Minah. First of all, luahan aku adalah berkaitan marriage. Sila skip kalau tak nak baca. Usia perkahwinan aku bawah 5 tahun dan usiaku hampir 30, dan usia suami lebih tua dari aku. Aku dah ada anak.

Awal kahwin, semuanya indah. K3ntut suami pon masih aku boleh tahan. Selepas ada anak, semua berubah

Aku jadi panas baran. Untuk pengetahuan semua, aku dan suami PJJ dan hanya berjumpa waktu weekend sahaja.

"Biasalah lepas kahwin dah tidur sebantal ni serba serbi tak kena, perangai sebenar suami akhirnya terbongkar bila dah kahwin"

Urusan anak, semua di bawah tanggungan aku.

Suami aku typical lelaki, yang mana kita perlu k3tuk, baru dia gerak. Aku tak minta banyak, cuma nak suami aku take over jaga anak waktu weekend je. Macam biasalah, kalau aku tak minta tolong mandikan anak, jagakan anak, takdelah suami aku buat. Walhal aku dah banyak kali bincang pasal ni.

Baca Artikel Penuh