Beby Maembong jadi duyung buat orang ramai teruja tengok

Beby Maembong jadi duyung buat orang ramai teruja tengok. Sebelum ini, seorang wanita berpenampilan seperti duyung dalam air menjadi sorotan ramai di media sosial. Ramai sebenarnya kagum dengan kebolehan wanita tersebut.

Ternyata wanita berpenampilan seperti duyung itu merupakan kakak kepada pelakon, Emma Maembong dan Chacha Maembong yang dikenali sebagai Beby Maembong.

Walau bagaimanapun, semakin hebat kebolehan Beby Maembong apabila dia dilihat dapat menahan nafas dalam air dengan cara yang pasti jika ditonton oleh anda tentu tergamam melihatnya.

@beby_maembong♬ Angel Baby – Troye Sivan

Seperti dalam satu muat naik video ini juga menyebabkan netizen tergamam melihat kebolehan Beby Maembong yang bukan sahaja netizen tertumpu dengan pakaian duyungnya itu namun caranya menahan nafas dalam air juga membuatkan netizen tertanya-tanya.

Beby Maembong jadi duyung buat orang ramai teruja tengok

Lebih menarik perhatian lebih 91,000 warganet juga, Beby Maembong dilihat selamba berenang dengan pakaian duyung sambil tersenyum dan membuat pelbagai gaya comelnya sehingga dia hangat diperkatakan ramai diruangan komen.

Mana tidaknya, tentu susah juga untuk terus mengekalkan kecantikan dalam air namun nampaknya ia tidak menjadi penghalang buatnya.

Muat naik klip video pendek oleh Beby Maembong itu juga ditinggalkan ribuan komen yang mana rata-rata netizen yang menonton video tersebut kagum dan memuji kehebatannya menjadi duyung dalam air yang kekal rilek sahaja tersenyum.

‘Macam mana dia control muka ayu dalam air ek’

BACA:

Ulasan KJ buat orang ramai terkejut

Terkejut dengar Yana bersuara- Najib minta BN pilih Anwar jadi PM?

Sah! Anwar tunjuk bukti cukup sokongan tubuh kerajaan