Anak Emma Maembong gigit ‘buah betik’ Cha Cha Maembong, lain pula yang netizen perasan

Anak Emma Maembong gigit ‘buah betik’ Cha Cha Maembong, lain pula yang netizen perasan. Selain perkahwinannya bersama suami tercinta, anak kepada Emma Maembong iaitu Shariq Gabriel juga sering mencvri perhatian tambah lagi si kecil ini memiliki wajah yang sungguh comel.

Seperti keluarga lain, siapa mendvga pagi raya mereka semua bertukar kec0h apabila Shariq melakukan sesuatu yang begitu mengejvtkan.

Bila bayi comel ‘kaki k0kak’
Ketika itu, Emma sedang duduk di atas sofa manakala Gabriel terlihat datang menghampiri di sisi. Dalam masa sama pula, Chacha yang duduk bersimpuh di bawah untuk tujuan bersalaman malah menjer1t kuat kerana tiba-tiba dig1git oleh kanak-kanak comel berkenaan.

Menerusi satu video yang tvlar di TikTok, Chacha secara tiba-tiba menjer1t selepas dig1git anak Emma, Shariq ketika duduk bersimpuh menghadap kakaknya itu ketika ingin bersalam dan bermaafan di pagi raya.

Emma Maembong yang pada awalnya tidak menyedari perkara itu, terus menenangkan keadaan selepas menyedari anaknya itu sedang meng’k0kak’ adiknya.

Apa yang menjadi perhatian net1zen ialah, Shariq dilihat seperti mahu mengg1git ibu saudaranya itu buat kali yang kedua selepas ditarik Emma.

Video Penuh Ada Di Bawah

Siapa suruh marah mama dia

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata net1zen geli hati melihat telatah keluarga berkenaan. Ada yang menyangka Chacha dig1git selepas dia menjer1t ke arah Emma untuk bersalaman di pagi raya.

Sejak dimuat naik semalam, rakaman pendek tersebut berjaya meraih sekitar 3.4 juta tontonan net1zen di laman TikTok.
@jimbo_555 Seronok kau ye dik mkn eskrim 😁. kredit: Emma maembong. #raya2022 #fypシ ♬ Gatal Raya – Janna Nick


BACA: 

Peminat tersenyum tengok Shuib dan Nana bersama, “doakan..”

Anuar Zain belanja lagu raya, sekali Erni dan Syamel pula masuk ‘line’, meletop habis

Mimi dilamun cinta dengan lelaki kulit hitam dari Afrika