“Aku tak percaya isteri walaupun dia dah minta maaf 4 tahun lalu, sekali aku jumpa gambar isteri berduaan mesra dengan baju raya sedondon”

Assalamualaikum min. tolg hide profile sy.saya ni dah berkahwin 11 tahun ada anak 2 org lelaki. wife saya ni bisnes sekali dgn saya tapi dia la owner cmpny saya assist dia saja.

sebelum ni saya pernah kerja juga dgn cmpny lain dan decide berhenti sebab wife minta saya bantu dia dalam perniagaan.

saya nak tanya la kan, memang kita ni sebagai suami tak boleh tegur isteri secara berdepan ke?

"Aku tak percaya isteri walaupun dia dah minta maaf 4 tahun lalu, sekali aku jumpa gambar isteri berduaan mesra dengan baju raya sedondon"

sebab wife saya ni bila saya tegur sesuatu perkara mesti jadi gaduh lepas tu dia bgtau kalau ada apa yang puas hati dengan dia doa je x perlu cakap kat dia sebab nanti dia terasa hati.

saya faham memang kita ni sebagai suami akan sentiasa doakan yang terbaik buat isteri tetapi bila saya tak tegur depan2 masalah tu menjadi lebih besar. sebgai contoh saya tegur jangan terlalu ramah bercakap dengan lelaki lain sampaikan saya rasa saya x wujud walaupun berada disebelah dia ketika tu.

Baca Artikel Penuh