“Aku selalu nampak isteri nangis sorang-sorang sampailah mak mengadu terdengar isteri aku tak suka mak, tak sangka dia ada bukti”

Salam semua saya nak mintak pendapat semua sebabnya saya tersepit antara mak dan isteri saya. Abah saya meninggaI tahun lepas,

mak saya duduk dengan akak saya yang belum berkahwin di negeri lain, tapi sejak isteri saya bersalin mak saya macam berhasrat untuk tinggal dengan kami, mungkin sebabb cucunya yang baru lahir.

Sebelum ni ada juga mak duduk dalam 2 bulan lebih di rumah kami, tapi isteri saya macam str3ss bila mak saya ada di rumah tu.

"Aku selalu nampak isteri nangis sorang-sorang sampailah mak mengadu terdengar isteri aku tak suka mak, tak sangka dia ada bukti"

Dia selalu menangis dan mengadu pada saya yang dia tak boleh duduk sekali dengan mak. Bila saya tanya kenapa dia jawab dia rasa tak bebas, takde privacy, dia tak boleh buat apa dia nak buat.

Dia tak boleh nak masak apa yang dia nak makan sebabnya mak saya memang suka masak, jadi dia yang akan masak setiap hari bila duduk di rumah kami. Bila isteri saya masak pulak dia jarang akan makan melainkan saya p4ksa untuk makan supaya isteri saya tak terasa.

Baca Artikel Penuh