“Aku kahwin dengan suami ada pangkat director, dia memang kaya, sebelum kahwin mak layan aku macam anak pungut, lepas kahwin tiba-tiba mak baik dengan aku”

Aku tak pernah skip bagi RM500 dekat bapa aku untuk belanja diri dia.. Dah la bil rumah mak bapa aku, aku bayar.

Awal tu suami aku okey. Satu hari suami suruh aku jangan bagi duit RM500 dekat bapa. Kemudian aku perasan, bapa datang rumah muka masam je..

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca di page ni.

Baca Artikel Penuh