“Aku jumpa pregnancy test dalam beg suami, suami serba salah tinggalkan perempuan tu, risau jadi anak haram, akhirnya aku izinkan suami kahwin lagi”

Mohon sembunyikan identiti saya ya.. Hanya nak berkongsi ape yang berlaku dalam kehidupan saya sebagai seorang isteri dari tahun 2019 sampai sekarang.

Sebenarnya saya baru berusia 29 tahun dan suami pon umur same juga macam saya.

Tak salah saya, saya pernah jugak sharing kisah saya sebelum anak saya lahir. Sekarang ni anak saya dah umur 1 tahun 5 bulan.

Baca Artikel Penuh