“Aku hina dia, maki dia, ugut kalau tak ceraikan tak boleh jumpa anak tapi lepas 4 bulan cerai dia kahwin lain, bini baru dia lawa sangat”

“Aku hina dia, maki dia, ugut kalau tak ceraikan tak boleh jumpa anak tapi lepas 4 bulan cerai dia kahwin lain, bini baru dia lawa sangat”.

Salah ke saya memohon peluang kedua kepada bekas suami saya? Semua orang taklari dari kesilapan begitu juga diri saya.

Saya sedar semuanya salah saya, saya termakan janji manis lelaki lain sampaikan saya tak nampak suami saya sendiri. saya menyesal sangat!

"Aku hina dia, maki dia, ugut kalau tak ceraikan tak boleh jumpa anak tapi lepas 4 bulan cerai dia kahwin lain, bini baru dia lawa sangat"

Kisahnya dua tahun lepas aku tinggalkan suami dan pergi dengan kekasih dan saya bawa bersama anak kami sorang. Suami duk rayu agar saya pulang tapi masa tu saya dah happy sangat dengan bf saya.

Dan tak disangka saya mengandung anak bf saya dan saya terpaksa tuntut cerai dengan suami. masa tu takde siapa tahu saya dah mengandung masa proses bercerai tu. Saya dan bf je yang tau.

Suami mengadu dekat makhmah saya tak hirau, saya hina dia, saya maki dia. saya ugt dia kalau takcerai saya, saya tak akan bagi dia jumpa anak dia lagi. Dan akhirmya dia pun akur.

Tapi min, semua berubah sejak aku melahirkan anak. Bf aku tinggalkan aku pulak sebab perempuan lain. Sekarang aku bertiga je dengan anak bekas suami, dan anak bf aku. Aku pun mula teringat dekat suami, aku stalker dia dan hati aku hancur min.

Dia dah kawin dan ada anak sorang. cepatnya dia dapat pengganti sedangkan masa nak bercerai ari tu dia duk nangis kata sayang aku, Apa yang paling sakit min, dia kawin lepas 4 bulan kami cerai. Boleh bayangkan tak macamana cepat dia lupakan aku.

Aku tak percaya min, aku rasa suami aku kahwin mgkn sebab nak lupakan aku je. Dia sayang aku sorang aku tau min. Aku yakin min.

Tiap hari aku stalker bekas suami aku dan bini baru dia. Aku cemburu min. Bini dia lawa sangat dan itu buat aku putus asa nak dapatkan suami aku balik. Tapi aku tak bole mengalahkan min. Aritu suami dan isteri baru dia baru je sambut betday entah berapa bulan anak diorang.

Saya pandang anak saya min, sakit hati sayaa, birthday anak baru dia ingt, anak kami beza 1 bulan je pun tak ingat. Lagi satu, bini baru dia selalu post dia keluar dengan mil, mak mertua belanja makan, belanja shoping, selalu belikan hadiah. Dlu kenapa mak mertua tak layan aku sebegitu. Eehh panas hati saya.

Ok sekarang ni min, saya tengah berfikir macam mana nak dapatkan balik hati suami saya. Sebab saya dah try watsap dia, saya perkenalkan diri, dia jawab jangan kacau dia lagi. Mungkin dia sekadar merajuk kan min? Saya nak suami saya balik utk jadi ayah pada anak saya.

Bukan anak baru dia tu. Saya boleh perbetulkan semua silap saya. Saya boleh jadi yang lebih baik dari wife baru dia. Sekarang saya tengah berusaha nak dapatkan nombor bini baru dia sebab saya nak tunjukkan gambar lama saya dengan bekas husband, biar dia tau kamipun sweet dlu.

Siarkan ye min.Muah jangan kecam saya warga group ye. Semua org patut dapat peluang ke2

BACA:

Tak reti baca kitab arab punca Ustaz terkenal enggan mohon tauliah dedah bekas Adun Perlis

Ahli KWSP boleh buat pengeluaran mulai 7 april, ini cara memohon