“Aku dah agak tiap kali aku ajak keluar kau nak ikut aku dan si jantan pulak beria nak adik aku ikut sekali, rupanya ini kerja korang”

“Aku dah agak tiap kali aku ajak keluar kau nak ikut aku dan si jantan pulak beria nak adik aku ikut sekali, rupanya ini kerja korang”.

Baru-baru ini tular video yang memaparkan seorang wanita dikenali sebagai Memku, menerjah dan melempang teman lelakinya sewaktu sedang makan malam di kedai makan bersama adik perempuannya.

Dikatakan puncanya adalah disebabkan adik perempuannya telah merampas teman lelakinya.

"Aku dah agak tiap kali aku ajak keluar kau nak ikut aku dan si jantan pulak beria nak adik aku ikut sekali, rupanya ini kerja korang"

Menurut sumber kejadian tersebut dikatakan adik perempuannya merampas kekasih kakak. Teman lelakinya menipu dan berlaku tidak jujur dengan Memku.

Teman lelakinya dan adik kandung Memku rupanya ada hubungan. Memku dapat menghidu perkara ini kerana perasaan curiga timbul setiap kali teman lelaki dan adiknya berjumpa.

“Kejadian ni berlaku kelmarin, semalam memku berfikir pada asal nye memku tak nak up video ni tp bia la semua tahu yg laki ni sweet dgn smua org termasuk la dgn adik memku sndri. mmg akn menjejaskn nama memku terhadap follower tp ni lah realiti.

Aku dah lama bau hubungan korang .

“Aku dah dapat agak setiap kali aku ajak keluar kau nak ikut aku dan si jantan pulak beria-ria nak adik aku ikut sekali. Untuk kali ni aku sendiri yang kantoikan korang,” katanya si jantan ni ade family dinner sdangkan aku ajak dia temankan aku keluar makan.”

Bukan nak bukak aib sesapa cuma peringatan untuk orang kat luar sana kena peka dalam setiap hubungan yang korang bina. jangan mudah percaya dengan apa yang korang nampak. kemungkinan memku akn berehat dan tidak bersiaran sementara.

Memku sudah tidak tahan dan buat video kantoikan perkara ini. Tujuan dia siarkan video ini untuk memberi peringatan kepada semua orang supaya lebih peka dalam hubungan dan jangan mudah percaya.

BACA:

PM dedah ada syarikat Cina yang di’bumiputera’kan ketika pemerintahan Muhyiddin Yassin, ini sebabnya

“Bakal suami tolong bungkus stok tudung untuk dijual sekali ini yang terjadi, sampai hati dia buat aku macam ni”