“Aku ada degree husband aku tu spm je, aku pernah rasa menyesal kat hati aku sebab kahwin dengan dia sehinggalah ini yang jadi”

Assalamualaikum min..aku mama kepada 2 org putera aku min. yang sulong 5 tahun n kedua 2 tahun. eh lupa ko hide profile aku yer min.

aku dah berkhwin 6 tahun. husband aku seorng anggota beruniform wlaupun dia jarang berpakaian uniform.

aku simpan ape aku rase ni dn aku dh rase tak tahan.aku masih tak dapat keputusan yang terbaik untuk aku dan anak2.

"Aku ada degree husband aku tu spm je, aku pernah rasa menyesal kat hati aku sebab kahwin dengan dia sehinggalah ini yang jadi"

macam ni. 5 bulan yang lepas aku dapat tau husband aku dah khwin lain min. macamana aku dapat tau tu. Allah memang nak tunjuk pada aku setelah sekian lama nye dia curang dengan aku.

hp dia tak log off. aku dapat bace wechat dia. dia khwin dengan perempuan seberang yang lebih tua dari aku tapi memang hot la. mybe sebab dia tak bertudung. diaorng dah ade anak umur 6 bulan. aku mengamuk min.

Baca Artikel Penuh