Aksi gadis tak pakai baju rai kemenangan Argentina jadi tular

Aksi gadis tak pakai baju rai kemenangan Argentina jadi tular. Seorang peminat Argentina yang mendedahkan payu daranya berisiko dipenjarakan selepas dia terlalu bergembira meraikan kemenangan dramatik pasukan bola sepak Piala Dunia negaranya di Stadium Lusail, Qatar, lapor portal berita The Sun hari ini.

Selepas sepakan penalti Gonzalo Montiel, kamera televisyen tetumpu kepada peminat-peminat Argentina yang gembira dan seorang wanita berambut perang meraikannya dengan tidak memakai baju.

Permainan itu dipuji sebagai salah satu perlawanan akhir Piala Dunia terbaik selepas Argentina mengatasi Perancis 4-2 menerusi penentuan penalti berikutan keputusan pada masa tambahan ialah seri 3-3.

Peminat itu berkemungkinan dikenakan denda yang besar atau malah dipenjarakan jika kerana berkelakuan tidak senonoh itu di tempat duduk Stadium Lusail, Doha, berdasarkan undang-undang tempatan.

Walaupun wanita bukan dari Qatar tidak perlu memakai abaya iaitu jubah hitam panjang dengan menutupi bahagian tengah dan bahu badan manakala skirt, gaun dan seluar mesti menutup lutut si pemakai pakaian tersebut.

Aksi gadis tak pakai baju rai kemenangan Argentina jadi tular

Baca Artikel Penuh