“Abang halau kami keluar rumah, abah buat macam takde apa yang berlaku, aku terpaksa keluar, jalan kaki tolak anak naik stroller tanpa hala tuju”

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Aku single mom, umur 23 dan ada dua orang anak berumur 2 dan 3 tahun.

Aku perempuan yang gagal 2 kali dalam perkahwinan. Sekarang ni tengah pregnant 6 bulan dengan ex husb yang kedua.

Dan aku dah pun dicerraikan saat pregnant 2 bulan.Kesusahan aku bermula sebab masa kahwin umur 18. Masatu tengah sambung study.

"Abang halau kami keluar rumah, abah buat macam takde apa yang berlaku, aku terpaksa keluar, jalan kaki tolak anak naik stroller tanpa hala tuju"

Aku hidup dalam broken family sejak kecik lagi. Keluarga yang broken ni takdir dan ujian, bukan pilihan.

Ayah aku kerja kerajaan. Tapi sejak dulu lagi dia agak berkira dengan keluarga sendiri.

Baca Artikel Penuh